Nemůžete si v autě pohodlně zdřímnout? S touhle úpravou můžete bydlet i ve Ferrari

Ferrari Testarossa s expedičním stanem na střeše | foto: daktent.nl

Může to znít šíleně, přesto je to možné. Jedna společnost, zaměřená na prodej expedičních stanů na střechy automobilů, se na svých stránkách chlubí fotkami dvou Ferrari, které mají na střechách umístěný expediční stan.

Nizozemská společnost Daktent.nl se zabývá prodejem a zřejmě i pronájmem stanů na střechy automobilů, které jsou velmi oblíbené zvláště mezi cestovateli do málo obydlených zemí.

Nejčastěji se tak s těmito stany setkáte na různých terénních speciálech, které se účastní výprav do Afriky, na Střední východ nebo do zaostalejších zemí na pomezí Evropy a Asie. Aby si však někdo nechal namontovat střešní stan na Ferrari je vskutku nezvyklé. Přesto se společnost na svých stránkách a instagramovém účtu chlubí dvěma rozdílnými vozy Ferrari Testarossa se stanem na střeše.

Pravděpodobně se však jedná jen o jakousi reklamní kampaň a propagaci. Je jen těžko představitelné, že by si majitel Ferrari nemohl na cestách dovolit hotel, nebo že by se se svým exkluzivním vozem vydal do míst, kde se nedá nikde přespat.

Navíc je velmi nepravděpodobné, že by střecha sportovního vozu, jakým je právě Ferrari Testarossa, byla dimenzovaná na podobné zatížení. Navíc jí chybí i jakákoliv montáž pro umístění stanu. Pokud se navíc na fotky pečlivě podíváte, uvidíte mezi stanem a střechou vozu pouze kus molitanu nebo jiného materiálu, který měl střechu ochránit před poškozením.

Za netradiční reklamní kampaň, která musí zaujmout nejednoho milovníka exkluzivních vozů, si však společnost rozhodně zaslouží pochvalu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy