Zakázali mu stavbu garáže, tak to vymyslel po svém. A takhle chytře úřady obešel

Zakázali mu stavbu garáže, tak přestavěl dům a parkuje v něm | foto: youtube.com

Představte si tu situaci, kdy jste majitelem domu, ale úřady vám zakáží dělat na jeho vzhledu jakékoliv změny. Vy jste ale odhodlaní postavit si garáž. Co vám tedy zbývá, pokud nechcete porušit zákon, ale chcete mít auto v bezpečí?

Přesně do takové situace se dostal člověk z následujícího videa. Bohužel neznáme jeho jméno ani celý příběh, přesto víme, že úřady mu zakázali měnit cokoliv na vzhledu jeho domu, který stojí v malé vesnici Woudsend v Nizozemí.

Majitel modré Audi Q5 se ale svého snu o vlastní garáži nehodlal vzdát a byl zkrátka odhodlaný parkovat svůj vůz vedle svého domu ve své garáži. Aby však neporušil zákony, musel na to jít kreativně. Garáž si sice postavil kousek od dveří do domu, aby však nebyla poznat, jsou vrata doplněna o klasické obložení, okna i dveře.

Klasický vzhled řadového domku tak zůstal zachován, ovšem jak je z videa patrné, stačí pár desítek vteřin, stěny se otevřou dovnitř a ven vyjede automobil. Celé video se před pár dny objevilo na serveru Reddit.

Celý projekt je poměrně zajímavě vymyšlen, ovšem neskutečně mrhá místem. Kvůli otevírání vrat dovnitř je jasné, že vůz musí stát daleko za nimi. To je ostatně patrné i na videu, v čase 0:50. Tam, kde by bezesporu mohl být alespoň menší byt 1+1 tak stojí jen jedno Audi Q5.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy