Modřany zaplní brouci. Nemyslíme hmyz, ale klasické VW Brouk

Jarní VW sprint proběhne v Modřanech 22. dubna 2017 | foto: Volkswagen

V Modřanech se již pošestnácté odehraje Jarní VW sprint, během kterého se na jednom místě sjedou ty nejvýznamnější vozy, které odstartovaly zářnou dráhu značky Volkswagen.

Celá akce se bude odehrávat 22. dubna 2017 ve Freestyle Parku Modřany. K vidění budou nejslavnější vozy značky Volkswagen, Porsche a KdF se vzduchem chlazenými motory. Pořadatelé očekávají desítky účastníku ze 4 zemí. Soutěží se ale můžete zúčastnit i vy. Stačí vám k tomu vlastnictví vozu Volkswagen do roku výroby 1967, Porsche do roku výroby 1965 nebo jakýkoliv vůz KdF. Pokud ale žádný takový skvost nevlastníte, nesmutněte a vyrazte alespoň jako diváci. K vidění toho totiž bude hodně.

Daniel Harant, ředitel divize Volkswagen osobní vozy společnosti Porsche Česká republika k akci řekl: „V letošním roce se mohou návštěvníci těšit na celou řadu změn. Na program se vrací velmi oblíbená spanilá jízda, která nyní povede z Modřan do Troji, a svou účast přislíbilo ještě více majitelů klasických Volkswagenů než loni. Atrakcí bude také plavba obojživelných vozidel Schwimmwagen ve vodách Vltavy. A to není zdaleka všechno, co pro návštěvníky letošního Jarního VW sprintu připravujeme. Věřím, že si žádný fanoušek klasických automobilů nenechá tuto výjimečnou akci s fantastickou atmosférou ujít a srdečně zvána je samozřejmě i široká motoristická veřejnost včetně rodin s dětmi, na které čekají různé zábavné a soutěžní aktivity.“

Program akce bude zahájen v 8:30 technickou přejímkou soutěžních vozů. V 11:15 odstartuje závod obojživelných vozidel a 12:15 se postaví první vozidla na start Jarního VW Sprintu. V 16 hodin budou vyhlášeni vítězi a předána ocenění. Poté se účastníci vydají na spanilou jízdu Prahou do autokempu v Troji, kde proběhne afterparty.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy