ÚAMK rozšiřuje nabídku služeb. Chce zvýšit bezpečnost na silnicích

Pravidelný a kvalitní servis pomáhá předcházet vzniku závad na vašem vozidle | foto: pixabay.com

ÚAMK již mnoho let provozuje na českých silnicích asistenční službu Žlutí andělé. Nyní se však chystá spustit službu, která vám pomůže ohlídat technický stav vašeho vozidla.

YellowBOX, jak se bude tento systém servisních služeb nazývat, by vám měl pomoci udržet váš automobil v perfektním technickém stavu. Dalším bonusem má být úspora až 40% nákladů spojených s údržbou vozidla a šetření vašeho času.

ÚAMK nabízí tuto službu ve dvou balíčcích. Roční předplatné balíčku BASIC (1.669 Kč) zahrnuje roční servisní prohlídku, slevy na náhradní díly, 2x ročně přezutí včetně vyvážení, hlídání návštěv STK, 1x ročně mytí vozidla včetně interiéru a optimalizaci povinného ručení. Dražší balíček VIP (2.500 Kč) přidává navrch služby dezinfekce a čištění klimatizace, kontrolu geometrie a kontrolu brzd a tlumičů.

Cílem této služby má být zvýšení bezpečnosti na silnicích nejen v ČR, ale i při cestách do zahraničí. Nezpochybnitelným přínosem je také vytváření ověřitelné servisní historie. Ta se vám může hodit v případě pozdějšího prodeje automobilu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy