Tuning bez špetky soudnosti? Jeep se proměnil v šeredné a nebezpečné monstrum

Majitel se na svém Jeepu Grand Chrokee opravdu vyřádil - v nejhorším slova smylu | foto: Reddit.com

Jakkoliv uznáváme, že tuning je vždy záležitostí osobních preferencí, tuhle úpravu Jeepu jednoduše nechápeme. Pokud totiž chcete jezdit v něčem podobně extravagantním, šeredném a reálně nebezpečném, zřejmě musíte postrádat byť jen stopy po soudnosti. Jinak si tohle neumíme vysvětlit.

Chápeme, že tuning automobilu je vždy tak trochu odrazem autora. Ani v nejděsivějších představách si však neumíme představit, co se muselo honit hlavou autorovi této prazvláštní, temné a děsivé modifikace dříve vcelku pohledného Jeepu Grand Cherokee.

Stroj, který se objevil na Redditu, vzbuzuje v lidech různé typy reakcí. Nikdy se však nejedná o zrovna pozitivní slova. Ostatně není se čemu divit, protože osadit automobil takovouhle směsí laciných doplňků chce skutečnou odvahu a hroší kůži.

Pokud si vůz prohlédneme na fotografiích ze všech stran, zjistíme, že jeho karoserii zdobí obrovské množství lebek, desítky ostnů, pár žraloků, několik nálepek Monster Energy, celá plejáda přídavných světlometů, poziční odrazky, americké vlaky a pár zřejmě zakázkově vyráběných nálepek. Vše pak dovršuje jméno „Diablo" na kapotě.

Jakkoliv se nám tahle úprava nelíbí, podstatně důležitější nám přijde skutečnost, že by mohla být i dost nebezpečná. V případě srážky s chodcem totiž bodce na kapotě a dveřích rozhodně ničemu nepomohou. Na koncovky výfuků navíc byly navařeny zřejmě plechové plameny a místo tažného zařízení ční nástavec se dvěma tažnými oky, uprostřed kterého je umístěn lodní šroub.

Jakkoliv jsou naše názory na stanice STK a jejich posedlost některými detaily mnohdy kritické, jsme docela rádi, že tohle by žádný soudný technik nenechal projít. Díky bohu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy