Tohle doma nezkoušejte. Chtěl mít pořádně upravené auto, teď ho musí před každým tankováním rozebírat

Kvůli nedomyšlené úpravě je potřeba rozebírat vůz před každým tankováním | foto: Reddit.com

Když přijde na úpravu aut, každý volí jinou cestu. Někdo se spokojí s úpravou motoru, jiným stačí pořádně agresivní vzhled, ke kterému si nejčastěji dopomáhají pořádnými nárazníky, širokými koly nebo přerostlými křídly. Tenhle majitel staršího BMW na to ale šel poněkud jinak.

Majitel tohohle postaršího BMW řady 3, série e36, na to ale šel poněkud jinak. Nevíme co se ukrývá pod kapotou jeho vozu, nebo jakými nárazníky ho osadil, ovšem evidentně si potrpí na pořádně široká kola a tomu odpovídají i jeho vytažen blatníky.

Fotografie, kterou umístil na diskusní fórum Reddit diskutující s přezdívkou "magicalgin", však ukazuje kontroverzní část téhle úpravy. Zatím co u předního blatníku stačilo vytáhnout lemy / navařit nové, u zadního blatníku se majitel vozu rozhodl pro instalaci masivního kusu rozšíření, kterému ale něco chybí.

Tou malou, ale poměrně výraznou drobností, je víčko palivové nádrže. Může to znít jako maličkost, nicméně ve výsledku musí majitel vozu před každou návštěvou čerpací stanice sundavat zadní část rozšířeného blatníku. Pod tou je navíc vidět, že se ani neobtěžoval tuto část zalakovat do nové (modré) barvy.

Jakkoliv je tedy tohle řešení nezvyklé, absurdní a hloupé, jednu výhodu přeci jen má. Tenhle chlapík si totiž může být téměř jistý, že palivo mu z nádrže nikdo nevycucne. Najít nádrž totiž bude s nasazenýn blatníkem takřka nemožné.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy