Ďábelsky rudé Lamborghini? K dokonalosti mu stačilo opravdu málo

Lamborghini Huracán v barvě Rosso Corsa na kolech Strasse Wheels vypadá jednoduše famózně | foto: Strasse Wheels

Kdykoliv se bavíme o Lamborghini, nikdy nemůžeme opomenout jeho nezaměnitelný design a oslnivé technické parametry. Tentokrát nás však zaujal model, u kterého nemá smysl výkon řešit. Vše totiž zastínila jeho ďábelsky rudá barva ve spojení s výraznými disky, díky čemuž je tenhle Huracán opravdu nepřehlédnutelným

Červenou barvu si většina z nás spojuje hlavně se sportovními vozy značky Ferrari, což je pravděpodobně důvodem, proč se na konkurenčních Lamborghini příliš často nevyskytuje. Tento Huracán nalakovaný rudou barvou v odstínu Rosso Corsa je však důkazem, že rudé Lambo může vypadat stejně dobře, jako modely lakované v zářivých odstínech modré, žluté nebo zelené, které vidíme mnohem častěji.

Majitel však pojal vizáž svého vozu komplexněji, takže zářivě rudou karoserii doplňuje ještě leskle černá střecha a leskle černé doplňky v podobě nástavců prahů, předního spoileru a decentního křídla. Ani tím však výpis jedinečností tohoto vozu nekončí.

Podle hesla "kola dělají auto" totiž majitel zainvestoval jistě nemalé finance do lehkých ráfků "SM5R Deep Concave FS od společnosti Strasse Wheels. Kola o rozměru 20×9 palců vpředu a 21×12.5 palců vzadu dostaly vzhled broušeného titanu a v podbězích vypadají naprosto famózně.

Sice se jedná jen o další z řady "nedostupných upravených supersportů", ale na rozdíl od řady jiných modelů se nám zde skutečně líbí přístup majitele, který místo různých extravagancí vsadil na jednoduchost v podobě netradičního lakování a nádherných kol. V jednoduchosti je zkrátka síla.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy