V Alpine stvořili extrémní off-roadové "Párty monstrum". Říkají mu Hellbender

Alpine a jeho speciální koncept Hellbender postavený na základech Jeep Wrangler | foto: facebook

Koncept Hellbender, za kterým stojí společnost Alpine, vychází z léty ověřeného off-roadu Jeep Wrangler, avšak oproti němu nabízí i pořádnou hudební aparaturu a pár doplňků, které během párty mimo civilizaci jistě oceníte.

Koncept Hellbender vychází z modelu Jeep Wrangler Unlimited a své jméno dostal po obojživelném Velemloku americkém (angl. Hellbender). Stroj postavili v Define Customs a nabízí mnoho komponentů společnosti Smittyblit, mezi které patří pevnostní nárazníky, ochranné boční panely a rozšířené podběhy. Mimo to dostal Wrangler i novou kapotu, ochranný rám kolem celého vozu a 37-palcová kola s off-roadovými pneumatikami.

Tím však změny zdaleka nekončí, tentokrát se ale dostáváme k fešáckým párty úpravám. Na střeše je umístěn kanón na vystřelování triček a v zadní části jsou umístěny dva systémy Alpine ICE (In-Cooler Entertainment). A právě tyto systémy jsou vybaveny 180-wattovým sound systémem a Bluetooth konektivitou. Oba systémy přitom mohou být po zmáčknutí jednoho tlačítka vysunuty z vozu na elektrické platformě.

A protože Alpine je firma zaměřená na výrobu elektroniky, je jí tenhle stroj plný. Kromě zadních audio-systémů je vůz vybaven i přední kamerou, voděvzdorným integrovaným audio systémem  PSS-22WRA s devíti reproduktory, dvěma zesilovači a masivním subwooferem.

Hellbender a jeho systém Alpine ICE na elektricky ovládané platformě (0:27) | zdroj: facebook

To vše je navíc ovládáno skrze 9-palcový infotainment systém s podporou Android Auto a Apple CarPlay. Vzhledem k absenci střechy je samozřejmostí voděodolnost a protože je Hellbender off-road jak se patří, podporuje systém i GPS navigaci a speciální režim, který ukazuje náklony vozidla a tlak v pneumatikách.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy