Nový KITT? Ale kdeže, to si jen v AC Schnitzer vzali do parády BMW i8

BMW AC Schnitzer ACS8 Sport | foto: Autogespot

Černá barva, splývavé tvary elegantního kupé, nejmodernější technologie, neslyšný elektrický provoz a brutální výkon. Ne, nebavíme se o legendárním voze KITT, ale o speciálně upraveném BMW i8, které si do parády vzali specialisté z AC Schnitzer

BMW i8 patří díky svému designu i díky použité technice k jedněm z nejzajímavějších automobilů, které můžeme na silnici potkat. Úchvatné je samozřejmě už v  sériovém stavu a v jakékoliv barvě, ovšem výsledek práce techniků z AC Schnitzer posunul tento vůz opět o pořádný kus dál.

Už na první pohled si můžeme všimnout agresivnějšího ale přesto stále velmi elegantního a futuristického předního nárazníku, boční siluetu lemují nové prahy a na zadní části se objevil nový a poměrně decentní spoiler, nesoucí logo tuningové společnosti. 

Opomenout nemůžeme ani výrazná tmavě bronzová kola značky HRE, která majitel vozu upřednostnil před dvoubarevnými kovanými disky AC1, které úpravce ke svým vozům standardně dodává. Samotný podvozek pak prošel drobným snižováním, u přední nápravy o 25 mm a u té zadní o 20 mm.

Jak je patrné z registračních značek, vůz patří belgickému majiteli a v Belgii byl také vyfocen uživatelem webu Autogespot s uživatelským jménem Sanvr2202.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy