Divoký sen všech raperů? Upravený Mercedes X-Class má obří kola a tahá břicho po zemi

Upravený Mercedes-Benz X (Winning Designs) | foto: facebook

Nedávno představený pickup automobilky Mercedes-Benz X-Class se snaží působit jako elegantní dělník, ovšem někteří v něm vidí skvělý základ pro stylový lowrider, Nic takového se naštěstí ještě nestalo, ovšem jeden grafický designér se nám pokusil přiblížit, jak by pokus o něco takového mohlo dopadnout.

Zatímco nedávno představený Mercedes-Benz X-Class se svým vzhledem přibližuje spíše ke konceptu X-Class Powerful Adventurer, tento virtuálně upravený kousek, který má na svědomí Winning Designs, se vrací ke vzhledu konceptu "Stylish Explorer".

Kromě uhlazené masky s velkou třícípou hvězdou, elegantních zrcátek, stylovějších světlometů a sportovního předního nárazníku však vůz dostal i stylové prahy a nafouklé podběhy kol, ve kterých se částečně ukrývají obrovské stylové ráfky s nízkoprofilovými pneumatikami.

Úprava je to samozřejmě nesmyslná a vcelku kazí charakter celého vozu, který měl být původně "stylovým objevitelem". Pokud se však podíváte, co jsou schopni někteří úpravci udělat s vozy SUV či pickup, pak vás tahle grafická úprava vlastně ani nemůže zaskočit. Upřímně však doufáme, že takový osud nepotká žádný ze skutečných Mercedesů X-Class.

Ostatně zahájení prodej tohoto vozu se očekává již v prosinci, kdy by měl být X-Class dostupný v Německu od ceny 37 294 Euro, tedy cca 974 tisíc korun.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy