Chromové Lamborghini je snem každého egocentrika

Lamborghini Huracán s body-kitem Novara a chromovou folií | foto: carscoops.com

Pokud sníte o tom, že vás každý pozná na vzdálenost několika desítek, ba i stovek metrů, už nic nehledejte. To, co potřebujete, je chromované Lamborghini Huracán, se kterým budete na silnicích nezaměnitelnou celebritou.

Samotné vlastnictví sportovního vozu jako je Lamborghini Huracan je zvláštní výsadou. Mnohým to ale stále nestačí, což vedlo i ke vzniku tohoto kousku.

Pod značně extravagantní chromovou fólií se nachází Lamborghini Huracan doplněné o speciální Novara body-kit od tuningové společnosti Vorsteiner. Tento kit zahrnuje nový přední nárazník, nástavce prahů, nový zadní nárazník s difuzorem a zadní křídlo. Aby úpravce alespoň trochu zlepšil jízdní vlastnosti, rozhodl se ušetřit pár kilogramů váhy výrobou nových dílů z karbonu.

Kola na voze nejsou originální. Jde o zvláštní sadu 21 palcových kol Forigato 2.0 od Navaja-ECX. Pokud by majiteli nestačila chromová fólie, mohl si tato speciální kola nechat nakombinovat ze dvou nebo tří rozdílných barev. 

Co se výkonu týče, motor i výfukový systém zůstal nedotčen. Majitel se proto musí smířit se standardním výkonem Lamborghini LP610-4. To znamená výkon 610 koní a kroutící moment 560 Nm, díky kterému Lambo zrychlí z 0 na 100 km/h za 3,2 vteřiny a dosáhne maximální rychlosti 325 km/h.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy