Car Wars 2017 slibuje tuning na evropské úrovni

HALL OF FAME | foto: CARWARS

HALL OF FAME CARWARS 2K17 – tak zní název největší novinky letošní sezóny tuningových akcí Car Wars. Ze zveřejněných informací vyplývá, že: „Je na čase rozloučit se s tuningovým pohárem Best of CARWARS, který nám sice pár let hezky sloužil, ale nyní je potřeba začít to dělat jako velký kluci!“ A tak vznikl projekt HALL OF FAME CARWARS.

Co se pod tímto názvem vlastně skrývá? Projekt HOFC, jak jej pořadatelé označují a zkracují, sebou přináší spousty novinek, tak například:
• Celý prostor tuningových soutěží bude oplocen vysokými ploty a od letoška do něj nemůže vjet kdokoliv. Do areálu HOFC mohou jen vozy s předběžnou registrací do soutěže.
• V areálu HOFC bude postavena 28 metrů široká a 7 metrů vysoká stage s nájezdovými rampami. Součástí scény budou dvě pětimetrové LED obrazovky, kvalitní osvětlení, soundsystém a další vybavení slibující parádní show.
• Všechny vozy, účastnící se sobotní soutěže upravených vozů, během dne automaticky skončí na této rampě.

O kvalitu vystavovaných vozů se má postarat nový ředitel soutěže a zároveň garant kvality Roman Kissling Flek. Podle dostupných informací, se jedná o přísného porotce, který už rozbrečel „nejednoho klučinu s tatínkovo Audinou na pěknejch kolech.“ Celý areál HOFC nemá být jen velkým parkovištěm s pódiem, ale především pohodovým místem, odkud se vám nebude chtít. Pořadatelé mluví o odpočinkových zónách s bary, silným bezdrátovým připojením k internetu a hromadou sezení.

Jedním z vrcholů této víkendové tuningové akce bude páteční večer, kdy se odehraje HALL OF FAME CEREMONY. Zde se mají představit vždy dva vozy, které si podle pořadatelů zaslouží místo v síni slávy a které se doposud pohybují na soutěžích, kterým CARWARS nesahaly ani po kolena. O každém autě bude natočený dokument, který se bude promítat na LED stěnách. Pořadatelé dále uvádí, cituji: „Třeba přijede Jiřina Bohdalová a povypráví pár svých starých vtipů…“.

Už teď je jasné, že tato akce slibuje spousty hlasité hudby, hezkých holek, ohnivých show a dalších zážitků. Nezbývá tedy nic jiného, než si počkat na 18. srpna, kdy celá akce vypukne a doufat, že se pořadatelům povede tento sraz dostat na evropskou úroveň. Pokud jste už nyní natěšeni, můžete si čekání na konec léta zkrátit tradiční akcí CarWars Opening, která proběhne již 19. května. A pokud si myslíte, že si váš vůz zaslouží ukázat světu, pak můžete již nyní registrovat své vozy do soutěže na e-mailu halloffame@carwars.cz.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy