Nová Škoda Superb vám zavolá pomoc a namasíruje záda

Škoda Superb dostala novou výbavu | foto: Škoda Auto

Škoda Auto dbá na bezpečí svých zákazníků, proto do svých vozů instaluje stále novější asistenční systémy, které se postarají o vaše blaho snad v každém případě. Například Škoda Superb vám bude umět nově zavolat pomoc.

Nová Škoda Superb totiž dostala systém Care Connect, který bude nově součástí všech výbavových balíčků vozů Škoda Superb a Škoda Superb Combi, nezávisle na zvoleném infotainmentu.

Nejdůležitější funkcí Care Connect je tísňové volání, které se automaticky aktivuje po nehodě. Vůz samostatně naváže hlasové i datové spojení s nouzovým dispečinkem Škoda Auto a předá všechna potřebná data. Pokud by se systém nespustil automaticky, máte možnost ho spustit manuálně pomocí tlačítka ve stropním panelu.

Navíc získáváte možnost vzdáleného přístupu k vozidlu pomocí aplikace Škoda Connect App. Skrze chytrý telefon se tak dozvíte, zda jste vůz zamkli, zatáhli okénka nebo vypnuli světla. V případě parkování například u nákupního centra vám navíc aplikace pomůže najít váš vůz.

Pasivní bezpečnosti bezesporu pomůže i upravená řidičova sedačka, která je nově dostupná i s masážní funkcí, vyhříváním, odvětráváním a pamětí. Díky vysokému komfortu tak budete snáze zvládat dlouhé cesty, které člověka v nepohodlných sedadlech unavují a vyčerpávají.

A pro ještě lepší zážitky z cest si pro nás Škoda připravila i nový infotainment systém, který nově nabízí úhlopříčku až 9,2 palce u systému Columbus, v případě systému Swing až 6,5 palce. Díky možnosti propojení vozidla s chytrým telefonem prostřednictvím SmartLink+ navíc můžete svůj telefon ovládat pohodlně a hlavně bezpečně.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy