BMW poodhaluje novou řadu 8 Gran Coupé, premiéra se uskuteční v září

BMW řady 8 Gran Coupé | foto: BMW

BMW Group představuje další přírůstek do portfolia BMW řady 8, který je dalším pokračováním modelové ofenzivy v luxusním segmentu. Po úspěšném uvedení na trh BMW řady 8 Coupé a BMW řady 8 Cabrio se nyní poprvé ukazuje nové BMW řady 8 Gran Coupé.

Z tohoto vozu, který právě prochází finální fází testování před zahájením sériové výroby, vyzařuje sebejistá elegance a uvnitř je ztělesněním moderního pojetí luxusu. Od 25. do 27. června se bude v Mnichově v budově BMW Welt konat akce BMW Group #NextGen, kde bude mít tento vůz světovou premiéru.

Nové BMW řady 8 Gran Turismo propojuje mimořádnou jízdní dynamiku s emotivním designem a prostornou zadní částí interiéru. Jeho nezaměnitelný a jedinečný charakter je jasně patrný již z jeho designu, který je působivý a doslova nádherný.

Sportovní exkluzivitu tomuto vozu dodávají také sportovní proporce s dynamicky vedenými liniemi karoserie. Dvojice zadních dveří spolu s větším prostorem na zadních sedadlech, zajištěným především prodlouženým rozvorem náprav, vytváří z nového BMW řady 8 Gran Coupé mimořádný vůz nejen pro každodenní ježdění, ale také pro cesty na dlouhé vzdálenosti.

BMW Group ve své strategii NUMBER ONE > NEXT definovalo rozšíření nabídky v segmentu luxusních vozů jako jeden k klíčových faktorů pro budoucí udržitelný rozvoj společnosti. Široké spektrum vlastností nového BMW řady 8 Gran Coupé je navrženo tak, aby oslovilo nové skupiny zákazníků, které ocení pro BMW typickou radost z jízdy v luxusním voze.

Premiéra nového BMW řady 8 Gran Coupé bude jednou z hlavních událostí zahajovací akce BMW Group #NextGen v Mnichově. Celosvětové uvedení na trh je naplánováno na září 2019, tedy jen o několik měsíců později.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy