Budoucnost Subaru slibuje pořádný kufr. Podívejte se na první snímek konceptu VIZIV

Koncept Subaru Viziv Tourer | foto: carscoops.com

Nový koncept Subaru VIZIV Tourer by měl mít premiéru na blížícím se autosalonu v Ženevě, ovšem ještě předtím se japonská automobilka rozhodla zveřejnit jeho první snímek. Ten sice ukazuje jen pořádně nafouklý kufr, nicméně některé spekulace znějí velice věrohodně.

VIZIV Tourer je již pátým projektem ze série VIZIV, která vznikla od slovního spojení "Vision fon Innovation", tedy v překladu "Vize pro Inovace". Subaru je ohledně nového konceptu poměrně tajemné, nicméně na světlo začínají prosakovat teorie, podle kterých by se mohlo jednat o prostorný vůz kategorie kombi, který by nahradil model Levrog.

Subaru rozjelo sérii VIZIV již na ženevském autosalonu v roce 2013 s crossoverem. Následně se objevily hybridní, výkonné a sedmimístné modely. Poslední jmenovaný nakonec automobilka přetavila na produkční variantu sedmimístného SUV Ascent. Objevil se však i digitální model GT Vision, který vznikl čistě pro potřeby závodní hry Gran Tourismo 6 společnosti Sony.

Zda se z VIVIZ Tourer stane rodinný kombík na způsob Imprezy kombi, nebo odvážnější crossover / kompaktní SUV se dozvíme nejpozději 6. března, kdy autosalon startuje. Do té doby však stále můžeme doufat v další fotografie nebo technické specifikace.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy