Nové Lamborghini Urus téměř odhaleno! Agresivitou se skutečně nešetřilo

První snímek Lamborghini Urus bez maskování | foto: youtube.com

Další den a další trailer, chtělo by se říci. Tentokrát však automobilka vypustila video, které zřejmě ukazovalo víc, než jsme měli vidět. Lidé z automobilky si svou chybu sice uvědomili a video stáhli, ovšem příliš pozdě. Video už totiž bylo staženo a díky několika lidem se znovu dostalo na YouTube.

Tím nejpravděpodobnějším důvodem proč bylo video staženo je krátký záběr na infotainment systém, na kterém je vidět přední část Urusu bez maskování a v plné, značně agresivní, kráse.

Automobilka už dříve slibovala, že Urus bude něčím úplně jiným, než na co jsme v segmentu SUV zvyklí. A jak se zdá, tak svůj slib hodlá dodržet. Agresivní a ostře řezané rysy přední masky totiž doplňují obrovské nasávací otvory, výrazný splitter a svalnatě vystupující blatníky. Ačkoliv se to zdálo nemožné, Urus se zřejmě pokusí alespoň částečně navázat na ostré rysy svého předchůdce "Rambo Lambo" LM002.

Video toho ale odhaluje mnohem víc. Audiosystém bude vyhrávat přes reproduktory značky Bang & Olufsen, panel přístrojů bude plně digitální a hlavní panel infotainment systému doplní ještě jedna níže umístěná dotyková obrazovka určená k nastavení ventilátorů, podobně jako v modelech Audi A8 a A7.

Hlavním smyslem traileru však bylo představit jízdní režim "Corsa" určený k jízdě na okruhu. V předchozích videích už jsme viděli i jízdní režimy Terra, Neve a Sabia pro jízdu v terénu, na sněhu i v poušti. Všechny tyto jízdní režimy jsou dostupné prostřednictvím voliče jízdních režimů "Anima".

Nové Lamborghini Urus na dalším videu (0:33) | zdroj: youtube.com

Do představení nového Lamborghini zbývají ani ne dva týdny, ovšem během té doby se jistě dočkáme dalších ochutnávek, které pořádně navnadí jak fanoušky značky, tak potencionální kupce. Lamborghini má totiž se svým prvním novodobým SUV velké plány, díky Urusu by totiž do roku 2019 rádo zdvojnásobilo roční produkci na 7000 vozidel - včetně modelů Huracan a Aventador.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy