V Praze se prodává unikátní Bugatti. Dokonce ani cena není přemrštěná

Bugatti Chiron vystavená na Mobile.de | foto: Mobile.de

Bugatti Chiron sice patří k těm nejdražším a nejexkluzivnějším automobilům na trhu, ovšem i tak na něj stojí zákazníci frontu - dlouhou frontu. Pokud ovšem máte dostatečnou hotovost a chtěli byste si to čekání zkrátit, pak pro vás máme skvělou zprávu.

Pokud máte zájem o jeden z nejrychlejších a nejexkluzivnějších sportovních vozů světa, a v bance se vám válí volných 3.49 milionu Euro (90.68 milionu korun), pak si můžete koupit takřka nové Bugatti Chiron - a nemusíte pro něj jezdit ani příliš daleko. Parkuje totiž v Praze.

Na inzerát umístěný na webu Mobile.de upozornil web CarScoops, podle kterého se jedná o velice zajímavou nabídku. Zcela nový Chiron možná pořídíte za nižší částku, ovšem budete si na něj muset počkat. Ostatní vozy dostupné na trhu jsou pak o několik (desítek) tisíc euro dražší.

Inzerát je ovšem potřeba bát s rezervou, neboť prodejce uveřejnil jen základní informace o voze, tedy datum výroby 07/2017 a nájezd 30 km, a pouze jednu ilustrační fotografii. Ostatní specifika výbavy prý prodejce sdělí zájemců až poté, co ho kontaktují.

Prodejce přitom zdůrazňuje, že vůz je reálný, připravený k odběru a nejedná se tedy o žádnou předobjednávku.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy