Matsuura po problémech na 9. pozici

ar1, 18. července 2004, 21:10 Google+

Kosuke Matsuura si po problémech a ztrátě radiového spojení s týmem vyjel v nočním sobotním závodě v Nashvillu skvělou devátou pozici.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Matsuura, Kosuke

Matsuura, Kosuke | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

Japonec, jenž se kvalifikoval na 14. pozici, ztratil již ve 30. kole z celkových 200 radiové spojení s týmem. Jinak jel čistý závod a později dokonce jel v první desítce startovního pole. Sobotní devátá pozice je jeho druhá nejlepší pozice v letošní sezoně a také si pojistil vedení mezi nováčky.

Kosuke Matsuura, #55 Panasonic ARTA Panoz G Force/Honda/Firestone:

„Nejdříve musím říct, že jsem velmi šťastný z mého výsledku v závodě. Poslední tři závody nepatřily mezi ty vydařené. V sobotu v noci jsme měli několik velkých problému, protože jsem ztratil rádio s týmem po třiceti kolech závodu. Byl jsem schopen dokončit závod. Je ovšem velmi těžké na této trati závodit s někým velmi rychlým, protože se zde nedá jet ze široka. Také jsme jednou udělali chybu při zastávce v boxech, ty ostatní již proběhly v pořádku. Myslím, že tým a já jsme odvedli dobrou práci. Když jsem ztratil rádio, byl jsem na závod jen já sám, což byl od restartu velmi odlišný závod. Nakonec jsem ale byl schopen dokončit závod v první desítce, což je perfektní.“

Super Aguri Fernandez Racing
Vytisknout

Diskuze: Matsuura po problémech na 9. pozici

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Janiš, Jaroslav

Shanghaj: Janiš zazářil v Číně

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud