VI. Tuning Motor Party Vyškov odstartoval

130 RS

130 RS | foto: Archiv AutoRoad.cz

Již šesté setkání tunerů z blízkého i širokého okolí hostilo za vydařeného teplého slunečného počasí vyškovské letiště kousek za hranicí města. Těsně po sedmnácté hodině začali proudit vstupním prostorem příznivci tuningu a zábavy pod širým nebem.

Zahájení akce předcházely ze strany pořadatele Libora Houště reklamní počiny, které nezůstaly nepovšimnuty městskou policií. Účastníky těšící se nejen na soupeření ve sprintu na 200 metrů čekala na výjezdu z města fešná policistka s umně maskovaným radarem, čehož si mnozí všimli příliš pozdě. Ale podle získaných informací výtečníků byly postihy více či méně přijatelnými, podle skutečně naměřené rychlosti.

Rozlehlý ohraničený prostor se začal postupně rychle zaplňovat soutěžícími i pouze doprovodnými vozy. K vidění byly v době naší návštěvy spíše méně upravené automobily, ale Tuning Motor Party se teprve rozbíhala. „Zatím se teprve postupně sjíždí, hlavní nápor začne až v sobotu,“ vysvětlil Libor Houšť, který ale spolu se svým týmem připravil pro účastníky bohatý program jak na sobotu, tak i pátek.

Na volných sprintech si mohli už dnes tuneři zatrénovat na ostré sobotní klání, zasoutěžit si v gumování, podívat se na odvázanou lesbi show a rozjet to na noční diskotéce. V nastoleném tempu bude akce pokračovat i v sobotu. Celkem třikrát se představí profi kaskadéři a od 11:00 hodin začnou soutěžní sprinty na 200m. Vyškov ale není jen o sprintech. Hodnocení nejkrásnější vozů srazu má na starosti opět tým soutěže Tuning Cup, i když výsledky se do celkového pořadí soutěže nezapočítávají. A na své si přijdou také „hifíci“. Pro vyznavače pořádných decibelů je tu opět dB Drag a pro ty, kteří preferují kvalitní poslech zase EMMA. Komu by výčet soutěží nestačil, může se vyřádit na motokárách, čtyřkolkách nebo „sejmout“ svého protivníka na paintballu. V 17 hodin odpoledne pak oficiální program skončí vyhlášením výsledků a předáním cen.

Pokud už aktuálně probíhající Vyškov nestíháte, nezoufejte, organizátor připravuje další zdejší setkání na podzim a mimo to i setkání vyznavačů tuningu ve Slušovicích a Blatné. Více najdete na www.tuning-sport.cz.

Pokud byl některý z našich čtenářů přímým účastníkem, vlastní upravený automobil a má zájem o publikování jeho přestavby na www.auto-news.cz, kontaktujete nás prosím na adrese redakce@auto-news.cz.

 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu