Dokonalá kombinace: Klasické Ferrari, nádherná modelka a pláž v Miami

Ferrari | foto: instagram

Sportovní vozy a krásné slečny prostě patří k sobě. Na sérii fotografií se můžete podívat na perfektní spojení Ferrari, spoře oděné modelky a krásné pláže v Miami.

Kolumbijský fotograf Lorenzo Botero fotí převážně sportovní automobily nebo právě spoře oděné modelky. Tentokrát zveřejnil sérii fotografií, kde kombinuje obojí výše popsané.

Oním sportovním automobilem je dnes již klasické Ferrari 355 Berlinetta a onou modelkou je americká slečna Genna Leigh Luciano, jenž žije momentálně v Miami. Tam také vznikla série fotografií, které si zde můžete prohlédnout.

Ferrari | foto: instagram

Ferrari | foto: instagram

Ferrari | foto: instagram

Ferrari | foto: instagram

Ferrari | foto: instagram

Ferrari F355 byl představen v roce 1994, kdy v nabídce nahradil model 348 GTB/GAS. Konkrétní exemplář na miamské pláži je kupé Berlinetta s pevnou střechou, který vznikl v roce 1995. Dvoumístný sportovní automobil poháněl uprostřed uložený vidlicový osmiválec o objemu 3496 ccm. Nejvyšší výkon 280 kW (380 koní) byl k dispozici až při 8250 ot./min a točivý moment vrcholil 363 N.m. při 6000 ot./min. Přes mechanickou šestistupňovou převodovku byla poháněna zadní kola obutá do pneumatik 265/40 R18. 1350 kg vážící kupé dokázalo zrychlit z 0 na 100 km/h za 4,7 sekundy a mohlo uhánět maximální rychlostí až 295 km/h.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy