Grand Tour láká na velkolepý speciál: Clarkson, Hammond a May se vypraví do divoké Kolumbie

Amazon láká na nový kolumbijský speciál pořadu The Grand Tour | foto: youtube.com

Pokud jsme něco milovali na starém Top Gearu, byly to právě podobné speciály, během kterých se populární trojice vypravila do nehostinných končit světa v automobilech, ve kterých by řada z nás možná nejela ani na návštěvu k tetičce na druhém konci republiky. A ačkoliv se v The Grand Tour mnohé změnilo, výpravné speciály zůstávají a opět slibují velkolepou podívanou.

Již minulé dvě série The Grand Tour přinesly zajímavé a výpravné speciály, ovšem ukázka zveřejněná na oficiálním YouTube účtu i facebookovém profilu slibuje ještě větší podívanou. A to minimálně proto, že celý speciál je naplánován rovnou na dvě epizody. Evidentně se tak bude na co dívat.

A jaký příběh můžeme nyní očekávat? Tzv. „svatá trojice" Clarkson, Hammond a May byla vyslána do Kolumbie, kde mají za úkol pořídit několik fotografií divokých zvířat. A protože pěšky se na takové expedice nechodí, vybrali si drsné avšak opět poněkud pochybné dopravní prostředky.

Richard Hammond, známý svou láskou k obrovským americkým automobilům, si vybral upravený a nazvedaný pick-up Chevrolet Silverado. Jeremy Clarkson přijel ve výrazně upraveném Jeepu Wrangler, kterému sice nechybí upravený podvozek či přídavná světla, ale evidentně bude bojovat se zatýkáním skrze chybějící střechu. A James May opět zaperlil svým naprosto nevhodným výběrem, když si na cestu džunglí a horami vybral malý a stařičký Fiat Pandu.

Z ukázky je patrné, že se můžeme těšit na průjezd divokou džunglí, překonávání divokých řek po nepříliš důvěryhodných mostech i stoupání na vrcholky místních hor. Kromě toho uvidíme i klasické provokace, vzájemné bourání do aut a pár šílených scén, během kterých se bude vyprošťovat auto z moře, nebo se střecha auta využije jako most.

Na kompletní podívanou si však majitelé Amazon Prime budou muset počkat až na pátek a sobotu 25. a 26. ledna, kdy budou oba díly odvysílány.

zdroj: youtube.com

Pokud tedy nevíte, jak přežít zbytek pracovního týdne, zkuste si ho zkracovat alespoň tímto videem. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy