Nová sezóna Grand Tour nabídne virtuální zážitek pro diváky, vyjde totiž i jako hra

Třetí série The Grand Tour se objeví i jako hra pro konzole Xbox One a PS4 | foto: youtube.com

Třetí série motoristického pořadu The Grand Tour, jejímiž protagonisty jsou Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May, vyjde 15. listopadu příštího roku. Kromě samotného seriálu se však objeví i hra The Grand Tour Game, která hráče zavede do stejných míst, jakými se mohl kochat na televizní obrazovce.

První oficiální informace o nové řadě The Grand Tour se dostaly na veřejnost teprve minulý týden, takže je celkem pochopitelné, že o jejím obsahu toho příliš mnoho nevíme. Díky včera zveřejněnému traileru na hru The Grand Tour Game však přichází opět nové informace.

Jednou z prvních informací, která se v traileru objeví, je totiž „Přesuňte se od sledování show, do jejího hraní." Pokud tedy konceptu správně rozumíme, hráči by měli dostat možnost hrát každý týden „nový obsah," který se objeví na obrazovce. A to je docela zajímavá koncepce.

Hra by měla oficiálně vyjít 15. ledna, tedy s premiérou třetí série, pro nedočkavce je však připravena možnost předobjednávek, které nabízí bonus v podobě tří speciálních automobilů z předchozích sérií: Clarksonova Beach Buggy, Hammondovo Eco-Auto a Mayůh chorvatský hasičský speciál Lada.

Jedná se již o druhý trailer na The Grand Tour Game, přičemž ten první schytal celkem slušnou kritiku kvůli nepříliš zdařilé grafice herního prostředí. Druhý díl už je na tom o poznání lépe, přesto je otázkou, zda to bude v dnešní době stačit.

Nedostatky grafické by však hra mohla rozhodně kompenzovat multiplayerem na rozdělené obrazovce, různými herními režimy a hlavně příběhem z prostředí The Grand Tour, což bude bezpochyby její největší předností.

zdroj: youtube.com

Hra je určena pro herní konzole xBox One a PlayStation4. Zda se dočkáme i PC verze je nejisté, příliš bychom s tím ale nepočítali.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy