Tesla si zaregistrovala vlastní značku alkoholu, aprílový žert se stává skutečností

První návrh etikety pro Teslaquilu. (Twitter / Elon Musk) | foto: twitter

Americká automobilka Tesla je známá hlavně pro své elektromobily, kromě toho už ale svým zákazníkům nabídla i stylové powerbanky nebo surfová prkna. Brzy by se však nabídka mohla rozrůst ještě o vlastní typ alkoholu s označením Teslaquila. Právě tuhle značku si totiž automobilka nechala před nedávnem zaregistrovat.

Začátkem dubna přidal Elon Musk na svůj twitterový účet dva příspěvky, ve kterých si poněkud nemístně utahoval z krachu své automobilky. Podle prvního příspěvku má mít krach „několik kapitol a jak kritici poukazují, Tesla splňuje všechny,..."

Zajímavější byl ale druhý příspěvek, ve kterém stálo „Elon byl nalezen pod obraz opřený o Teslu Model 3, obklopený prázdnými lahvemi Teslaqily a na jeho tvářích byly stále viditelné stopy slz." Na konec však Elon dodal, že se rozhodně nejedná o pohled do budoucnosti.

Zmínky o Teslaquile se však chytla řada fanoušků, u kterých vzbudil alkohol z produkce automobilky zájem. A Tesla jim zřejmě vyšla vstříc. Jak totiž informoval web CNBC, Tesla si v pondělí nechala u amerického patentového úřadu registrovat ochrannou známku pro Teslaquilu, destilovaný likér z Agáve.

Zda se alkohol z produkce Tesly skutečně dostane na trh zatím není jisté, ovšem registrace ochranné známky znamená, že má někdy v budoucnosti v plánu ji využít.

Za jak dlouho to bude zatím nikdo netuší, Elon Musk ale přiživil spekulace dalším příspěvkem na Twitteru, ve kterém uvádí „Teslaquila dorazí brzy." V dalším příspěvku pak zveřejnil fotku jednoho z prvních návrhů etikety. Podle té bychom se měli dočkat lahve se 750 ml 40% alkoholu.

Na dotazy ze strany CNBC zatím Tesla nereagovala, v týdnu bychom se ale snad mohli dozvědět více.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy