Necelý týden do představení nového BMW řady 3. Co dalšího automobilka v Paříži ukáže?

Na pařížském autosalonu proběhne odhalení nové generace oblíbeného BMW řady 3 | foto: BMW

BMW představí novou generaci sportovního sedanu společně s dalšími novými modely na mezinárodním autosalonu, který otevře své brány 2. října 2018. Světová premiéra sedmé generace sportovního sedanu, který je ztělesněním hodnot BMW, bude jednou z hlavních událostí nadcházejícího autosalonu Mondial de l’Automobile 2018 v Paříži.

BMW řady 3 Sedan je celosvětově nejúspěšnější modelovou řadou prémiové značky BMW. Světová premiéra sedmé generace sportovního sedanu, který je ztělesněním hodnot BMW, bude jednou z hlavních událostí nadcházejícího autosalonu Mondial de l’Automobile 2018 v Paříži.

Automobil se představí po boku dalších nových modelů automobilky na tiskové konferenci, která proběhne v úterý 2. října 2018 v 9 hodin. Tisková konference se bude konat na stánku BMW v hale číslo 5 pařížského výstaviště.

Na akci nebudou chybět ani vysoce postavení zástupci automobilky, kteří dozajista osvětlí nový design i technický vývoj nového modelu, který je pro automobilku skutečně zásadním. Dokonce i v USA, kde jsou všichni posedlí vozy kategorie SUV, tvořili zástupci řady 3 každé šesté prodané BMW.

Na autosalonu Mondial de l’Automobile 2018 oslaví svoji premiéru také nové BMW Z4 a nové BMW řady 8 Coupé, stejně jako čtvrtá generace BMW X5 a nové BMW M5 Competition

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy