Zablokovaná křižovatka a ženy trhající si vlasy? Neuvěříte, co dokáže jedno zatroubení

Na ruských silnicích jsou k vidění skutečně zajímavé věcin | foto: youtube.com

Ruské silnice jsou skutečně neuvěřitelným světem, kde se můžete stát svědky snad čehokoliv. V tomto případě naštěstí nedošlo k žádným vážným nehodám, přesto se jedná o zajímavou podívanou, kterou odstartovalo jedno zatroubení.

Řada řidičů se na silnicích chová tak, jako by jim snad celá silnice patřila. Často se tak rozmachují agresivními gesty a s oblibou troubí i v momentech, kdy je to naprosto zbytečné. Občas se však střetnou s lidmi, kteří si jejich agresivní počínání odmítají nechávat líbit.

A tohle je přesně jeden z těch případů. Řidička černého Mercedesu-Benz třídy C totiž naprosto zbytečně vytroubila chodkyni,která zrovna přecházela po přechodu. Chodkyně si to však nechtěla nechat líbit a jednou z mnoha svých nákupních tašek udeřila na sklo Mercedesu.

Podle všeho byly tašky měkké a žena ani nevynaložila dostatek síly, aby něco poničila. Přesto toto gesto odstartovalo něco těžko uvěřitelného. Řidička odstavila svůj Mercedes uprostřed křižovatky a s chodkyní si to šla vyřídit ručně. Žena na ulici však byla evidentně zdatnější a brzy získala nad protivnicí kontrolu.

Do "akce" se po chvíli zapojila i spolujezdkyně z Mercedesu, ale celou věc naštěstí během pár chvil urovnali lidé, kteří zrovna kolem procházeli. Autor videa se však evidentně dobře bavil z kabiny svého vozu, zatím co upravoval natočení kamery. 

zdroj: youtube.com

V podstatě se tak díváme hned na dva smutné ale běžné scénáře naší doby. Tím jedním je zbytečná ukvapenost spojená s agresivitou, tím druhým pak snaha pořídit ze všeho záběry, než se někomu vydat na pomoc.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy