Nový Peugeot 508 skutečně zabodoval, z Ženevy si odváží prestižní ocenění

Peugeot 508 získal své první ocenění: Nejlepší sériový vůz ženevského autosalonu. | foto: Peugeot

Již během oficiální premiéry nám automobilka Peugeot slibovala, že nová generace modelu 508 bude příslibem intenzivních zážitků, na čemž měl mít zásluhu i její ostrý a svalnatý design interiéru a pozoruhodný interiér s kabinou i-Cockpit. Jako moc budou zážitky intenzivní i během jízdy bohužel netušíme, nicméně na pohled je to zážitek tak silný, že si za něj Peugeot 508 odváží z Ženevy titul „Nejlepší sériový vůz".

Nový Peugeot 508, který byl představen ve světové premiéře na ženevském autosalonu, získal 16. března 2018 první cenu od čtenářů časopisu Autoplus a posluchačů rozhlasové stanice RTL v kategorii „Sériová auta“.

Tato cena je výsledkem volby čtenářů a posluchačů, kteří hlasovali ve čtyřech kategoriích: sériová auta, zelená auta, koncepční auta a volba dětí.

Cenu pro nejoblíbenější sériové auto čtenářů magazínu Autoplus a posluchačů RTL převzal za nový Peugeot 508 šéfdesigner značky Peugeot Gilles Vidal.

Pro Peugeot 508 se jedná o vůbec první ocenění, nicméně už jen díky jeho famózního vzhledu doufáme, že brzo posbírá i ceny za vynikající motory a fantastické ovládání. Ostatně ani my v redakci se nemůžeme dočkat, až za volant tohohle šarmantního Francouze usedneme.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy