Nejvtipnější silniční kontrola? Opilec na vysokozdvižném vozíku přechytračil policistu, ten zavolal hasiče

Pravděpodobně jedna z nejhumornějších silničních kontrol na světě | foto: facebook

Na internetu je řada záběrů z policejních kontrol, které probíhají téměř vždy stejně. V tomto případě se však stalo něco, s čím pravděpodobně nikdo nepočítal. Podnapilý řidič vysokozdvižného vozíku totiž policistovi ujel před nosem. Z jeho nedobytné pozice ho pak museli sundavat hasiči.

Tahle nahrávka z palubní kamery policejního vozu se na Facebooku objevila již v polovině minulého roku a od té doby nasbírala přes 22 milionů shlédnutí. A vlastně se není čemu divit, neboť jak často se můžete podívat na silniční kontrolu podnapilého řidiče vysokozdvižného vozíku, který chce najet na dálnici?

Celá situace, která se podle přízvuku obou účastníků odehrávala kdesi na americkém jihu, je komická už od samého začátku. Řidič vysokozdvižného vozíku totiž sedí na několika balících plechovek piva a už z jeho tónu je jasné, že není střízlivý. Když ho ale policista vyzve, aby z vozíku vystoupil, nastává něco, s čím nepočítal.

Steve, jak se řidič představil, totiž využil svou výhodu a s vozíkem se vydal vzhůru k nebesům. Poté ještě policistu humorně provokoval a pokřikoval na něj, ať si pro něj dojde. Zkrátka fantastická podívaná. Tedy alespoň do chvíle, než si policista přivolal hasiče, který vozík dostal zpátky na zem a Steve skončil v poutech. Bezpochyby by se tak mohlo jednat o jednu z nejvtipnějších silničních kontrol, jaké kdy kamery zaznamenaly, kdyby...

Kdyby to celé nebyl vtípek / virální video, které má na svědomí komik jménem Earl Dibbles Jr. Tenhle chlapík, který rád vystupuje jako typický jižanský buran, má na svědomí více kousků v podobném ražení a člověk se u nich vždy dobře pobaví. Tohle není výjimkou.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy