Nová Audi RS5 Coupe: Tak fenomenální, že vám dá nový smysl života

Nové Audi RS5 Coupe | foto: youtube.com

Nová Audi RS5 2018 je podle automobilky natolik úchvatným strojem, že z tohoto světa prostě nemůžete odejít, dokud se v ní nesvezete. Tak alespoň vyznívá nový reklamní spot, kterým se automobilka nedávno pochlubila na YouTube.

Krátký spot s názvem "Final Breath", tedy poslední výdech, nás provází životem umírajícího muže, který dle svého života stihl vše, co chtěl. Byl u velkých událostí, poznal se s významnými lidmi, poznal vzdálené kultury, zamiloval se, atd. Zkrátka si život užíval plnými doušky a nyní nastal čas odejít. Tenhle plán mu však překazí zvuk nové Audi RS5, která mu dala další cíl, který si musí za života ještě splnit.

Reklamní spot na nové Audi RS5 Coupe | zdroj: youtube.com

Audi zkrátka hraje na city a jde jí to přímo fenomenálně. Ostatně není se čemu divit, vždyť nová RS5 nabízí 2.9 litrový dvakrát přeplňovaný motor TFSI V6, který generuje 450 koní a 600 Nm točivého momentu. Z 0 na 100 km/h tak vůz akceleruje během 3.9 sekund a maximální rychlost se pohybuje okolo 280 km/h. Tedy alespoň v případě,že si připlatíte za Dynamic pack.

RS5 navíc nabízí i pohon všech kol Quattro, RS výfuk, dynamické řízení a řadu dalších drobností, které z ní dělají naprosto excelentní vůz, kterému se bude obtížně konkurovat. Navíc má velice příjemný sportovní zvuk, který sice nemůže konkurovat vozům jako Huracan, ovšem stejně o něm budete vědět a budete si ho rozhodně užívat.

Německá automobilka je zkrátka přesvědčená, že nové RS5 kupé je tak dobré, že vám dá nový smysl života a i na smrtelné posteli vás donutí znovu se nadechnout.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy