Známý komik zastavil dopravu. To co rozdával, řidiče šokovalo

Známý komik zastavil dopravu, jen aby řidičům rozdával peníze | foto: youtube.com

Vzpomínáte si na komika jménem Remi Gaillard? Tenhle chlapík, který se na internetu proslavil díky svým neuvěřitelným vtípkům, nepatří mezi řidiči k právě oblíbeným. Před lety totiž zdržoval dopravu v převlečení za šneka, nebo fotil řidiče v převlečení za radar. Tentokrát se ale rozhodl napravit si reputaci a uprostřed silnice rozdával peníze.

Vtípek, kdy se Remi převlékl za šneka a plazil se před kolonou automobilů, se stal díky internetu nesmrtelným. Stejně tak si řada lidí vzpomene na žert, během kterého se převlékl za radar a úmyslně "vyblejskl" policejní vůz, za což si ho policisté pěkně podali. Remi je zkrátka komik, který občas nezná meze. Tentokrát si ale z lidí přestal vystřelovat a začal je obdarovávat.

V rámci reklamní kampaně pro francouzskou loterijní kampaň dostal tenhle známý komik rovných 19000 euro (482 000 Kč), které mohl rozdat náhodně vybraným "výhercům" v pařížských ulicích. Mechanismus hry byl jednoduchý - náhodně vybraný člověk si mohl vybrat číslo od 0 do 1000, přičemž částka kterou si vybral mu skončila v kapse, zatím co zbytek putoval na pomoc zvířatům.

Remi přistoupil k celé akci se svým klasickým přístupem, takže na jakoukoliv serioznost můžeme zapomenout. Kromě toho, že Remi oslovil rozličné typy lidí, také ochotně zastavoval auta na silnicích, včetně vozu autoškoly.

Známý komik rozdával peníze v centru Paříže | zdroj: youtube.com

Jako jediný nešťastník pak ale skončil chlapík v černé Fabii RS, který si z čísel mezi 0 až 1000 zvolil nulu. O co vlastně přišel se pak dozvěděl až v momentě, kdy se tohle video dostalo na internet.

Řada lidí si však přišla k překvapivě slušným penězům. A někteří dokonce byli tak vznešení, že částku, kterou vyhráli, věnovali Remimu na jeho dobročinné účely.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy