Krádež auta se změnila v komedii. Policisté ale nezaváhali

Policisté si dojeli pro zloděje, kterého kolemjdoucí zablokovali v autě, které se pokoušel ukrást | foto: youtube.com

Že krást se nemá nejspíš všichni dobře víme, ovšem jistý devatenáctiletý mladík z Kanady dostal takové ponaučení, že na něj nejspíš ještě dlouho nezapomene. Během pokusu o krádež auta si ho totiž všimla skupinka kolemjdoucích, kteří mu nedovolili odjet a ještě na něj zavolali policii.

Devatenáctiletý mladík na sebe upozornil již v nedaleké restauraci, kde jednomu z mužů, kteří ho ve vozidle zamkli, odcizil z peněženky několik desítek dolarů. Právě tím na sebe upoutal pozornost okradeného, který si všiml, že se mladík pokouší dostat do zaparkovaného vozu.

Pokus o krádež vozu se zvrtl v komickou estrádu (2:10) | zdroj: youtube.com

Okradený spolu s další partou lidí tak nakonec přispěchali k vozu a mladíky uvnitř uvěznili, zatím co jeden z přítomných volal policii. Další člověk pak svým vozidlem zablokoval stříbrný Chevrolet Avalanche zezadu, aby mladík v případě, že se mu podaří nastartovat, nemohl nikam odjet.

Netušíme za jak dlouho policie dorazila, nicméně po jejím příjezdu se rozjela další komická estráda. Zloděj, který se zamkl uvnitř vozu, byl totiž ozbrojen nožem a odmítal se policii jen tak vzdát. Policisté proto po pár výzvách rozbili okénko řidiče a mladík dostal pořádných pár voltů z taseru.

Až poté policisté mladíky z vozu dostali, vzali mu nůž a spoutali ho. Podle televizní stanice CBC, která případ sledovala, teď mladíkovi hrozí obvinění z pokusu o krádež, držení nebezpečné zbraně, držení vybavení k vloupání, držení kontrolovaných / nezákonných látek (pravděpodobně drogy) a v neposlední řadě i odpor policistům.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy