Zamrzlé či zaseknuté zámky u auta? Nové řešení

Ilustrační fotografie | foto: pixabay.com

Určitě to všichni znáte. I když dnes většina lidí otevírá své auto "na dálku", Murphyho zákony fungují dokonale, a tak se vám baterie v klíči vybije v tu nejnevhodnější dobu. Pokud má vaše auto alespoň jeden klasický zámek, řešení je na blízku. Jenže co dělat, když je zámek zatuhlý nebo plný nečistot?

Řešení má český výrobce zámků a kování. Česká firma představuje novinku, vyvinutou profesionálními konstruktéry zámků, která je vhodná nejen pro motoristy. Jedná se o univerzální mazivo, které promazává, pročišťuje, ale i rozmrazuje zámky, které jsou vystaveny nepříznivým klimatickým vlivům nebo podléhají opotřebení.

Využití najde v logistice, pro zámky zavazadlových prostorů dodávek a větších automobilů, často zanášené různými nečistotami a rychle se opotřebovávají častým používáním. Mazivo je ideálním pomocníkem při údržbě zámků celého vozového parku. Může ale pomoci i majitelům vozů bez centrálního zamykání, kteří mohou mít při klasické ledovce problémy se zamrznutím zámku.

Mazivo 3 v 1 funguje na bázi ethanolové směsi s polárními a glycerinovými aditivy a lze ho použít do teploty až -30°. Aplikace je jednoduchá, roztok jednoduše nastříkáte do otvoru zámku a necháte působit účinnou látku. Během několika vteřin tak snadno zámek odmrazíte nebo ho preventivně ošetříte. 

Mazivo je určeno pro všechny typy zámků, takže najde využití nejen na svém autě, ale i doma, na zahradě, v garáži nebo na chalupě. A to jak k řešení problémů se zaseknutým zámkem, tak i k prevenci a pravidelné údržbě. Mazivo je k dostání na e-shopu výrobce za cenu 132,- Kč.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy