Vybuchující Octavia, létající Lancia a dvě mlátičky. Nový díl Grand Tour bude impozantní show

Záběry ze sedmé epizody druhé série Grand Tour (TV pořad Amazonu) | foto: youtube.com

Už zítra se na obrazovkách objeví sedmá epizoda Grand tour, ve které veselá trojice předvede další neskutečné šílenosti, které by jinde ve světě neprošli. Bude se tankovat za jízdy, vybuchne Škoda Octavia, vzduchem se proletí legendární závodní Lancia a chybět nebude ani souboj celebrit.

Nová epizoda se bude věnovat zejména výzkumu, podle kterého ztratí každý řidič cca 36 dnů svého života jen tím, že doplňuje palivo na čerpacích stanicích. Hammond a May se proto rozhodnou vytvořit systém, prostřednictvím kterého by bylo možné doplňovat palivo za jízdy.

Během epizody tak uvidíme několik více či méně zvláštních řešení, která nejspíš dopadnou katastrofálně. Ostatně jak už jsme viděli v jedné z minulých epizod, červená Škoda Octavia to dokonce odskáče explozí. Kromě toho však budou na auto skákat kaskadéři s kanystrem na zádech a Hammond se pokusí najet k pojízdné benzínce ve stylu Knight Ridera.

Mezi tím také vyrazí Hammond na okruh Eboladrome v novém Lamborghini Huracan Performante a Clarkson se vrátí v čase, aby porovnal slavnou závodní Lancii Rally 037 s neméně slavnou Audi Quattro.

V sedmé epizodě Grand Tour bude rozhodně na co koukat (0:44) | zdroj: youtube.com

V souboji "Celebrity Face Off" se pak objeví dvojice mlátiček. Za volantem Jaguaru F-Type usedne nejdříve boxer Anthony Joshua a poté hvězda wrestlingu Bill Goldberg. Jejich souboj v ringu by byl možná zajímavější, nicméně i na závodní trati bude nejspíš na co koukat, neboť Jaguar jednomu z pánů slušně vyletí do trávy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy