V nové sezóně Top Gear si zahraje i Ken Block. Jakou roli mu scénáristé připravili?

V nové sezóně Top Gearu se objeví i Ken Block | foto: youtube.com

Ken Block, závodník proslavený svými skoky, smyky a dalšími husarskými kousky, vyměnil závodnickou kombinézu za policejní uniformu. Nejde však o nový směr jeho kariéry, ale o menší roli, kterou dostal v rámci natáčení nové sezóny pořadu Top Gear.

Také jste si v dětství rádi hráli na policajty a zloděje? No jistě, vždyť kdo ne. Někteří z nás však mají takové štěstí, že se tím mohou i živit. Lépe řečeno, najdou si čas na tuto hru i v rámci svého povolání, královsky se baví a ještě jsou za to dobře placeni.

Nemluvíme však o známé trojici z pořadu Grand Tour, ale o moderátorech nové série pořadu BBC Top Gear. V jedné z epizod se totiž Chris Harris, Matt LeBlanc a Rory Reid převlečou za zloděje a na off-roadové trati je bude nahánět policista Ken Block.

V nové sezóně Top Gearu se objeví i Ken Block | foto: youtube.com

Na tento díl upozornila sama BBC v jednom z nedávno uveřejněných trailerů. Podle 30 sekund dlouhého spotu se můžeme těšit na Ford Mustag, Jaguar a zřejmě i McLaren na uzavřené štěrkové trati, po které bude trojici moderátorů nahánět Ken Block v pořádně našlapané buggině.

V novém dílu Top Gearu se objeví i Ken Block v roli policisty (0:30) | zdroj: youtube.com

Přesvědčí vás trailer ke sledování nových dílů Top Gearu, nebo zůstanete věrni triu Clarkson, May & Hammond a jejich pořadu Grand Tour?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy