Hned první epizoda Grand Tour nabídne nejděsivější incident celého natáčení

Záběry z natáčení nové série Grand Tour (TV pořad Amazonu) | foto: The Grand Tour

Automobiloví nadšenci už odpočítávají poslední hodiny do premiéry prvního dílu nové série motoristického pořadu Grand Tour, která bude uvedena 8. prosince prostřednictvím Amazon Prime. Na co se tedy můžeme těšit?

Podle trailerů, kterými nás autoři Grand Tour zásobují prostřednictvím YouTube a Facebooku, se můžeme hned v prvním díle těšit na úžasné švýcarské silnice, po kterých se bude  Jeremy Clarkson, Richard Hammond, a James May prohánět v Lamborghini Aventador S, Rimac Concept One, a Lamborghini Aventador S.

Ze složení automobilů tak pravděpodobně všem dochází, že právě v této epizodě se staneme svědky děsivé nehody, během které vyletí Richard Hammond za volantem Rimacu One ze silnice. Cestou ze svahu se vůz několikrát převrátil a krátce po dopadu začal hořet.

Záchranáři však byli dostatečně rychlí a Hammonda z vozu vytáhli včas. Navzdory děsivým snímkům je tak malým zázrakem, že z děsivě vypadajícího incidentu vyvázl moderátor jen se zraněným kolenem. Jeho pád přitom měřil desítky metrů.

Kromě speciálu ze Švýcarska se však můžeme těšit i na první díl nové soutěže celebrit, ve které se představí David Hasselhoff a Ricky Wilson.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy