Co nám Škoda tají? Po Nürburgringu se prohání tajemný Kodiaq

Škoda Kodiaq | foto: youtube.com

Škoda Kodiaq už se několik měsíců prodává na řadě světových trhů, takže když se na slavném německém okruhu Nürburgring objevil neznámý model, pravděpodobně můžeme od Škodovky očekávat nějaké to překvapení. Otázkou však je, co by to mohlo být?

V současné době máme informace pouze z videa, takže můžeme jen hádat, ovšem jednou z nejpravděpodobnějších variant by mohl být příchod ostré varianty Škody Kodiaq vRS, o které se již delší dobu spekuluje.

Zcela základní výbava v podobě halogenových světlometů a černých nárazníků by pak mohla sloužit právě ke zmatení zvědavců nebo náhodných pozorovatelů, jako byl právě autor tohoto videa. A nebo se skutečně díváme jen na zcela obyčejný základní model, těžko soudit.

Každopádně pokud by skutečně šlo o ostrou variantu vRS, pak bychom se mohli dočkat řady výrazných změn, včetně výrazného a agresivního body-kitu, vyztužení karoserie, posílení brzd a pod kapotou by se zřejmě objevil silnější 2.0 litrový diesel, který by mohl pocházet například z modelu VW Tiguan.

Tajemná Škoda Kodiaq na Ringu (2:16) | zdroj: youtube.com

Další možnou variantou je pak testování vozu s hybridním pohonným systémem, ovšem to jsou možná ještě větší spekulace, než v případě modelu vRS. Nezbývá tedy než počkat, s čím přijde sama automobilka.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy