Milionové Lamborghini zničené sprejem za stovku? Nenechte se zmást, je to jen "účelovka"

Poněkud nevzhledně upravené Lamborghini Aventador rozhodně zaujme | foto: instagram

Pohled na zelené Lamborghini Aventador zaneřáděné různými nápisy, čmáranci a tagy vytvořenými obyčejným sprejem láme srdce nejednomu milovníkovi sportovních automobilů. V tomto případě ale věci nejsou tak, jak na první pohled vypadají.

Tohle monstrum poháněné vidlicovým dvanáctiválcem se totiž nestalo obětí žádného vandala, do této podoby ho zcela dobrovolně sám přeměnil jeho majitel. Ptáte se proč? No protože v závodě milionářů s obyčejným Lamborghini nevyniknete - ovšem pokud bude vypadat takto, o pozornost už si víc říkat nemusíte.

Vůz patřící člověku vystupujícímu na Instagramu pod přezdívkou Goinhaam se totiž účastní letošního závodu "goldRush Rally", kde by mezi dalšími skvosty mohl zapadnout. Majitel proto vsadil na originální přístup a povrch celého vozu, který tvoří světle zelená ochranná folie, "ozdobil" různými čmáranci, nápisy, smajlíky, atd. A zatímco nic netušící člověk by si mohl myslet, že někdo zle poškodil vůz za několik milionů, majitel velice dobře ví, že pro uvedení do původního stavu stačí sloupnout folii.

Svým způsobem by si tak majitel vozu zasloužil označení "podvodník", nicméně k jeho cti je potřeba uznat, že za podobně znetvořeným voze se otočí snad každý, komu nejsou auta ukradená.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy