Další policejní Rolls-Royce? Tenhle je skutečně extrémní

Extrémní verze policejního Rolls-Royce Wraith | foto: facebook

Rolls-Royce v policejních barvách není žádnou novinkou, pár bychom jich našli v zemích středního východu a jedním disponovala dokonce i britská policie - ovšem jen chvíli. Žádných z policejních Rollsů se však nevyrovná tomuto grafickému konceptu, který vytvořil RainPrisk.

Tahle policejní nádhera, kterou na svůj Facebook umístil RainPrisk, by si klidně mohla střihnout roli v příštím filmu s Batmanem - do Gotham City by se totiž tohle auto skvěle hodilo.

Černý dvoudveřový Rolls-Royce Wraith je kompletně zahalen v černé barvě, včetně jinak chromové masky chladiče a sošky Spirit of Ecstasy. Černé barvy se dočkaly i jeho světlomety. Kromě toho dostala karoserie rozšířené podběhy, tomu odpovídající kola a své místo si našel i nastavitelný přední splitter.

A protože se jedná o policejní vůz, nemůžou chybět ani majáky. Ty byly umístěny do černé mřížky chladiče a také pod přední světlomety, kde se jinak nachází poziční světla a blinkry. Na dveřích je pak místo policejního loga umístěn znak RainPrisk.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy