Gin s příchutí Harley Davidson. Proč má vše na tomhle pití punc výjimečnosti?

Suchý Gin "The Archeologist" obsahuje součástky z historických motorek Harley Davidson | foto: youtube.com

Už vás někdy během popíjení kvalitního drinku napadlo "Sakra, tohle pití by chutnalo mnohem líp s příchutí motoru Harley Davidson!"? Pokud ano, pak pro vás máme dobrou zprávu. Na světě totiž existuje první prémiový suchý gin, v jehož lahvi naleznete součástky motoru Harley Davidson.

Za celým tímto nápadem stojí jistý Uwe Ehinger, který již delší dobu objíždí garáže po celém světě a hledá ztracené poklady ze světa motocyklů, ze kterých následně staví zakázkové a prémiové stroje, které prodává jeho společnost Ehinger Kraftrad.

Kromě vlastní společnosti mu však jeho záliba přinesla ještě jednu věc: přezdívku "The Archaeologist". A přesně tak se jmenuje i zcela nový druh prémiového suchého ginu, který je stáčen do lahví s různými součástkami z tří slavných motorů Harley Davidson.

Těmi motory jsou "Flathead" z roku 1939, Panhead z roku 1962 nebo Knucklehead z roku 1947.  V každé lahvi přitom můžete najít jiné součástky, jako například vačku, matky šroubů nebo  vahadlo.

Pokud se však bojíte divných pachutí ve svém alkoholu, nemusíte mít strach. Všechny díly jsou speciálně vyčištěny, pokryty vrstvou cínové slitiny a poté připevněny na speciální podstavec, který je součástí ručně vyráběné lahve.

Každá lahev je navíc ručně orazítkována, zapečetěna a vybavena štítkem se sériovým číslem motoru, ze kterého součástka pochází. Lahev je navíc zabalena ve voskovaném papíru, na kterém je napsáno něco málo o součástce i motoru, ze kterého pochází. Každý zákazník navíc obdrží lahev ve speciální krabici, která byla potištěna na stroji Heidelberg Tiegel z roku 1931.

První várka tohoto speciálního pití byla vyprodána v řádu několika hodin, ovšem již nyní přijímá společnost objednávky na další várku.

Pokud ale máte chuť na Gin & Harley Davidson, je potřeba připravit si rovných 900 Euro, tedy cca 23 400 Kč.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy