K novému Fordu Fusion můžete zdarma dostat i 14,5 kg marihuany

Marihuana ukrytá ve vozech Ford Fusion byla zabalena v půlkruhových balících a uložena v prostoru pro rezervu | foto: facebook

Mexický drogový kartel našel zajímavý způsob, jak udělat z Fordu Fusion zábavné auto: naplnil jeho kufr balíky s marihuanou, kterou však někdo za hranicemi zapomněl vyndat. V dealerství Fordu napříč státem Ohio se pak nestačili divit. Navíc se nejedná o první takový případ.

V celkem 15 vozech Ford Fusion, které byly dopraveny do státu Ohio z továrny Fordu v Mexiku, se našly balíky s marihuanou v celkové hodnotě přesahující jeden milion dolarů, tedy cca 23 milionů korun. O případu informovala televizní stanice CNN.

Sedany Ford Fusion vyráběné v mexické továrně Hermosillo, které byly následně vlakem transportovány do několika dealerství Ford v americkém státě Ohio, byly místo rezervy vybaveny půlkruhovými balíky marihuany, přičemž každý vážil cca 14,5 kilogramu.

Objev učinili zaměstnanci jednoho z dealerství již během 7 až 11 července. Úřady tak nyní čeká vyšetřování jak se vlastně balíky s drogami do vozů dostaly a kdo je měl v USA převzít.

Nejedná se však o první podobný případ, kdy se pašeráci pokusili dostat drogy z Mexika do USA ve voze Ford Fusion vyráběném v Mexiku. Před několika měsíci našel balík s drogou v kufru svého vozu i 87 důchodce pocházející z Minnesoty.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy