Youtuber prodal Teslu jen kvůli sjetým pneumatikám. Nyní si pořídil novou

YouTuber prodal svou Tesl S jen kvůli sjetým pneumatikám | foto: youtube.com

Prodat automobil v hodnotě několika desítek tisíc dolarů, jen kvůli sjetým pneumatikám v hodnotě pár stovek dolarů, je až neuvěřitelná pitomost. Myslet si však, že u nové Tesly s pohonem všech kol se pneumatiky sjíždět nebudou, je snad arci-pitomost.

Americký YouTuber z kanálu "WHAT'S INSIDE? FAMILY" nedávno pobavil i pobouřil motoristický svět, když se rozhodl prodat svou Teslu model S jen proto, že má sjeté zadní pneumatiky a kvůli tomu je nebezpečná. 

Že se u těžších vozů s pohonem zadních kol více opotřebovávají zadní pneumatiky je zkrátka dané. Tento YouTuber si však stěžoval na to, že to je chyba celého automobilu, který je příliš těžký a kvůli pohonu zadní nápravy se jeho zadní pneumatiky sjíždějí moc rychle, díky čemuž je vůz na vodě špatně ovladatelný a vlastně i nebezpečný.

Ve videu už však neuvádí, jak s vozem jezdil, nebo zda pneumatiky na voze pravidelně "rotoval", aby bylo sjíždění pravidelné na obou nápravách. Místo toho vůz prodal a pořídil si náhradu - novou Teslu model X.

Jak totiž YouTuber ve svém videu uvedl, je skálopevně přesvědčen, že díky pohonu všech kol se pneumatiky sjíždět nebudou - zřejmě nějakým kouzlem.

A tak místo toho, aby se o pneumatiky staral a naučil se pracovat s plynem, pořídil si mnohem větší a těžší automobil, který bude sjíždět pneumatiky ještě rychleji, ovšem tentokrát rovnoměrně na obou nápravách.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy