Jeremy Clarkson vysvětlil, jak zranění Hammonda ovlivní natáčení Grand Tour

Trojce moderátorů Clarkson, Hammond a May | foto: Amazon

Po vážné nehodě Richarda Hammonda se na internetu objevila řada dotazů, zda jeho operované koleno nějakým způsobem ovlivní natáčení. Nebudeme vás dlouho napínat, odpověď samozřejmě zní: Ano.

Jeremy Clarkson se k tomuto tématu vyjádřil na motoristické sociální sítí Drive Tribe, kde postupně rozepsal všechny věci, které se nyní změní. Tou první byl nenadálý výlet Jamese Maye z letiště Gatwick, odkud musel narychlo odletět aby zastoupil Hammonda během natáčení.

Další část velkých změn se točí kolem scénáře. Na tom už od dnešního rozbřesku pracuje sám Clarkson, který se snaží všechny scény přizpůsobit skutečnosti, že jeho kolega se svým operovaným kolenem nebude moci několik měsíců řídit, zatímco on si leží v posteli uprostřed Švýcarských Alp a je obskakován sestřičkami které mu plní všechna přání a ještě mu podávají drogy.

Už teď se však zdá, že se pro Hammonda přeci jen nějaká práce najde. Za pár dní má totiž dorazit do kanceláře, kde chybí toner a slečna, která vařila kafe, si vzala dovolenou. Clarkson proto předpokládá, že tyto úkony by mohl Hammond zvládnout i s jednou nohou.

Jaké zdržení nové série se očekává nám však Clarkson ve své zprávě neprozradil. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy