Clarkson, Hammond & May už stříhají druhou řadu! Prozradili termín i testovaná auta

Grand Tour (TV pořad Amazonu) | foto: Amazon

Trojice oblíbených moderátorů motoristické show The Grand Tour se brzy vrátí na obrazovky s druhou sérií pořadu, který se během krátké chvíle stal jedním z nejvýdělečnějších, nejoblíbenějších a nejstahovanějších na celém světě.

Po veleúspěšné první sérii pořadu The Grand Tour nastalo dlouhé období čekání na sérii druhou. V mezidobí jsme se dozvěděli, že během natáčení se (opět) málem zabil Richard Hammond, že se natáčelo v Chorvatsku, nebo že uvidíme vozy jako Ford GT, Porsche 911 GT3, McLaren 720S nebo Lamborghini Huracan Performante.

Jedna otázka ale zůstávala dlouho nezodpovězena - Kdy? Odpověď ale přišla během včerejšího dne, kdy se na stránkách Drivetribe, za jejichž vznikem stojí stejná trojice moderátorů, objevila informace o příchodu druhé sezóny během října tohoto roku.

Podle dostupných informací se zdá, že většina materiálu už je natočena a nyní probíhá hlavně stříhání, editování, namlouvání, atd. S informací že show bude k vidění od října přišel během rádiového interview James May.

Na otázku, jaký byl rozpočet na novou řadu odpověděl, že zhruba stejný jako na řadu první. Na natáčení se totiž podílí mnoho personálu, je potřeba drahá technika, neboť se točí ve 4K a moderátoři opět procestovali kus světa, což také není levná záležitost. Ačkoliv toho tedy prozatím moc nevíme, rozhodně se máme opět na co těšit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy