Luxusní policejní BMW i8 je už nabourané? Řidič dostal infarkt

Policejní BMW i8 | foto: BMW Česká republika

Ačkoliv policie dostala hybridní sportovní automobil jen před několika týdny, dnes se objevily zprávy o tom, že skončilo nabourané mimo silnici.

Hybridní sportovní vůz BMW i8 v hodnotě bezmála čtyř milionů korun dostala policie zapůjčený k testování možnosti nasazení hybridních automobilů v rámci policejního vozového parku. Již dříve převzala policie za stejným účelem několik zapůjčených vozů BMW i3, které slouží u státní i městské policie k hlídkové činnosti ve městech.

Při přebírání vozidla policie uvedla, že vůz bude nasazen k hlídkové činnosti v Jihomoravském kraji, zejména na vybraných úsecích dálnice D1. Vůz se ale také často objevoval na různých akcích, kde prezentoval PČR.

Podle informací, které v tiskové zprávě potvrdila sama Policie ČR, došlo k nehodě služebního vozu včera v nočních hodinách na Brněnsku. Podle prvotních informací policista v důsledku náhlého vážného zdravotního stavu přestal ovládat vozidlo a sjel mimo komunikaci. Během nehody došlo ke zranění dvoučlenné osádky vozu. Bližší okolnosti nený vyšetřují policisté z oddělení dopravních nehod.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy