Policie úmyslně před lidmi zdemolovala úplně novou Škodu Kodiaq. Má to ale háček

Škoda Kodiaq | foto: youtube.com

Pražská policie si připravila na oslavu Dětského dne zajímavý program v areálu Pohotovostní motorizované jednotky (PMJ). Zde také proběhla ukázka zatýkání zločince, při které mohli návštěvníci vidět i demolici nového Kodiaqu.

Ukázka, během které se figurant pustil do Kodiaqu, měla ukázat postup policistů během zvládání agresora pod vlivem alkoholu nebo drog.

Ukázka začíná tím, jak figurant ozbrojený dřevěnou tyčí přichází k nově vypadajícímu vozu Škoda Kodiaq. Po chvíli přichází první oťukávání, rány do kapoty, čelního skla a uražené zrcátko. Zanedlouho přijíždí policejní hlídka, která agresora rychle zpacifikuje za pomoci slzného spreje a  taseru.

Pokud vás zajímá, proč policie ničí během ukázky zcela nový vůz, můžeme vás uklidnit - tenhle kousek by se stejně na silnici nikdy nedostal. S největší pravděpodobností se totiž jednalo o testovací vůz, který automobilka používala během vývoje a testování Kodiaqu před zahájením oficiální výroby. Tyto testovací modely není možné přihlásit, proto často končí podobným způsobem.

Vůz, který na akci darovala přímo automobilka, byl později podle informací z Týdeníku Policie zcela zničen během ukázky hasičské vyprošťovací techniky.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy