Silná dubajská Kobra 11: policejní flotila disponuje Porsche 918 Spyder

Porsche 918 Spyder | foto: twitter

Policie v Dubaji je známa svým exkluzivním vozovým parkem, ve kterém lze najít celou plejádu supersportů a dalších netradičních vozů. Proto není překvapením, že nejnovějším přírůstkem se stalo Porsche 918 Spyder. Ruku na srdce, byla to jen otázka času.

Jak jistě víte, hybridní Porsche 918 Spyder se vyrobilo pouze v 918 kusech a jeden z nich zamířil do policejních řad v Dubaji.

Ve flotile se zařadí po bok Lamborghini Aventador, Astonu Martin One-77, Bentley Continental GT, Mercedesu SLS AMG, Bugatti Veyron, BMW M6 Gran Coupe, Chevroletu Camaro, Ferrari FF, Fordu Mustang by Roush, ale také Renaultu Twizy, který je v policejním vozovém parku údajně jen pro kontrast.

Ve skutečnosti žádné z výše zmíněných vozů nespatříte v opravdové policejní práci, jelikož jejím úkolem je zapůsobit na turisty v nejluxusnějších oblastech Dubaje.

Málokteré město má takové vozy v policejním kabátku, ale to neplatí pro policii v Abú Zabí, která se tak nějak předhání s dubajskými kolegy. Druhé nejlidnatější město Spojených arabských emirátů má například ve flotile Rolls-Royce Phantom nebo velmi exotický Lykan Hypersport.

Tato silná zásahová vozidla neuvidíte do doby, než je policie použije na projíždění po ulicích jako důkaz své síly a moci.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy