Výstřední Jeep Cherokee nebude měnit svůj design, je to dobře?

Jeep Cherokee | foto: Jeep

Vy všichni kdo obdivujete odvahu Jeepu, který vytvořil extravagantní dílo u nového Cherokeeho, můžete začít jásat. Máme pro vás totiž dobrou zprávu.

Jeep s novou generací modelu Cherokee rozvířil vody motoristického rybníčku, popudil spoustu svých fanoušků, ale také získal mnoho nových zákazníků. Zřejmě se mu krok vyplatil, protože nehodlá měnit výstřední vzhled svého SUV.

jeep cherokee | foto: Jeep

Už příští rok dorazí facelift, ten však neuzme neotřelý, pro někoho odpudivý, pro jiného nápaditý vzhled. Dorazí tedy údajně jen s menšími retušemi, takže tvar i charakteristické rysy zůstanou, tak jak je známe.

Ač se představenstvo Jeepu bouřilo a křičelo, že je to ošklivé auto, stal se nový Cherokee prodejní hit. Ve svém skvěle rozjetém prodejním úspěchu chce i nadále pokračovat ve stejném „obleku“. Například v USA byl Cherokee nejprodávanější SUV a letos mu tam rostly prodeje o 31%.

Jeep našel recept na úspěch a tak by byla škoda ho měnit, a na tom nic nemění fakt, že se někomu nemusí vzhled Cherokeeho líbit. Ostatně mezi tyto lidi se řadím i já. A co vy?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy