Co všechno ukáže Volkswagen v Ženevě?

Passat Variant EcoFuel | foto: Volkswagen

Volkswagen plánuje do Ženevy opravdu velkou zásobu nových modelů. Některé budou ekologické, jiné krásné a jiné zase sportovní. Golf, Scirocco, Passat CC, bluemotiony, to je jen zkrácený výčet novinek.

Největší novinkou u Volkswagenu bude Scirocco. Jeho první snímky dnes pronikly na veřejnost, proto se na ně podívejte ve vedlejším článku.
Dalším zajímavým vozem, který jsme v Evropě ještě neviděli, bude Passat CC. Tohle čtyřdveřové kupé jsme vám již představili v době autosalonu v Dietroitu, podívejte se sem.


Další novinkou bude již pomalu zastarávající MPV Sharan ve verzi bluemotion. Je tedy vidět, že tento kmet nás ještě nehodlá opustit a přejít do druhé generace.

Golf Varint, tedy kombi, dostane do vínku pohon všech kol 4 motion.

K vidění bude i zajímavý koncept hybridního Golfu s motorem 1,2 TDI doplněného elektromotorem a sedmistupňovým DSG se spotřebou jen 3,4 litru na 100 km. Psali jsme o něm zde.

A nakonec, kombi Passatu se představí ve verzi na plyn, konkrétně na CNG, tedy zemní plyn. S motorem 1,4 TSI o výkonu 150 koní bude mít spotřebu plynu 5,2 kg/100 km. O přestavbě slabšího motoru 1,4 TSI jsme vás informovali již dříve.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy