Tady šlo o miliony, americký youtuber přeskočil Urusem Aventador

Lamborghini | foto: youtube.com

YouTuber z kanálu Street Speed 717 je známý svými divokými kousky za volantem terénních pick-upů. Dnes se blíže podíváme na jeho video, kde riskoval možné zničení hned dvojice vozů od firmy Lamborghini.

Americký YouTuber se dostal do podvědomí široké veřejnosti díky svým trikům, při kterých přeskakoval nejrůznější terénní nástrahy. Především kopce a potoky. Právě pro své kousky v potocích proti němu bylo místním rybářským svazem vzneseno celkem 18 obvinění především pro znečišťování životního prostředí. To byl také důvod, proč se jeho zatím poslední video odehrává daleko od vody na volném prostranství.

Lamborghini | foto: youtube.com

Na poli si YouTuber postavil dva hliněné náspy. První sloužil jako odrazový a druhý jako dopadový můstek. Mezi ně zaparkoval jasně žluté Lamborghini Aventador. To se rozhodl přeskočit v SUV od stejné firmy, čímž bylo ve stejné barvě lakované Lamborghini Urus.

Jak je vidět na videu, skok se zdařil a kola Urusu dělilo od střechy Aventadoru pár centimetrů. Kdyby ne, nastávající účinkujícího YouTubera by neměla radost. Zatímco Urus je jeho, supersportovní Aventador patří právě jeho budoucí manželce.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy