O novém logu Škody se vzrušeně diskutuje na Twitteru a Facebooku

Nové logo automobilky Škoda? | foto: LinkedIn

Na webu Cochespias, který se zabývá zveřejňováním informací chystaných modelů se v těchto dnech ukázala fotografie, na které je údajně nové logo tuzemské automobilky. Sama automobilka se k pravdivosti loga nechce moc vyjadřovat. Na sociálních sítích sklidilo logo poměrně velkou kritiku.

Po zveřejnění podoby nového loga jsme se obrátili s dotazem přímo na automobilku, která prostřednictvím PR manažera Pavla Jíny na dotaz uvedla:

"ŠKODA AUTO nebude komentovat spekulace týkající se dalšího vývoje své korporátní identity. Nicméně údajný návrh nového loga, které se v těchto dnech objevuje na českých i zahraničních internetových serverech, nepochází z naší společnosti."

Veřejnost zaujala ke zveřejněné podobě loga velkou nevoli. Vzhledem k vyjádření samotné automobilky lze s pravděpodobností hraničící s jistotou předpokládat, že "objevené" logo se na kapotách budoucích vozů z Mladé Boleslavi opravdu neobjeví.

Nové logo automobilky Škoda? | foto: LinkedIn

Škoda | foto: Archiv AutoRoad.cz

Okřídlený šíp patří k tuzemnskému výrobci již téměř 100 let. Konkrétně od roku 1925, kdy proběhla fúze mezi automobilkou L&K s plzeňským konernem Škoda, jehož logo přejala.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy