Tato upravená Toyota Tundra vám pomůže přežít i zombie apokalypsu

Toyota Tundra | foto: eBay

Ve Spojených státech amerických je nyní na prodej řádně upravená Toyota Tundra, která je jak vystřižená z postapokalyptického filmu. Její majitel se na ni opravdu vyřádil.

V Americe oblíbený pick-up Toyota Tundra CrewMax ročník 2013 je nyní k prodeji v USA. Do vozu s nájezdem 77 tisíc kilometrů jeho majitel "nasypal" do úprav tisíce dolarů.

Karoserie pick-upu byla natřena matnou černou barvou Line-X, je doplněna o blatníky Bushwacker, šnorchl ARB Safari a dvojicí na zakázku vyrobených pevnostních ocelových nárazníků. Dále zde najdeme naviják Smittybilt X20 a expediční zahrádku s bočním žebříkem. Na zahrádce se nachází světelná rampa s velkými světlomety. Aby se noc proměnila v den je na přídi další dvojice LED světel.

Terénní schopnosti vylepšuje zavěšení FOX Racing Shox s tlumiči FOX 2.0 Performance Series. Díky tomu stoupla světlá výška o téměř 180 mm. Vůz jezdí na 20 palcových černých kolech se 37 palcovými penumatikami Toyo Open Country M/T.

Pod kapotou se nachází , pro Američany tolik oblíbená , plnotučná V8. V tomto případě má motor obsah 5663 ccm a na všechna čtyři kola posílá výkon 381 koní a točivý moment 544 N.m. Převodovka je 6 stupňová automatická.

Vůz se prodává v aukci a jeho aktuální cena je 29 000 dolarů (asi 692 000 Kč).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy